Анонс 2 туру першості району з футболу сезону 2012 року

16 квітня, 2012

Початок матчів: юнацькі склади - 14-00, дорослі склади 16-00.

Цьогоріч першість району обіцяє бути доволі цікавою і непередбачуваною. З переходом до повноцінного чемпіонату на нас очікують чимало матчів, які ще рік, два тому були просто неможливі.

ФК Черемхів - ФК Хлібичин
Арбітр: Пазюк.
Господарі після провального старту намагатимуться вже в домашній грі покращити своє становище, та зважаючи на те, як впевнено їх конкурент розгромив в першому турі свого опонента, дане завдання видається не з простих. Команда з Лісного Хлібичина натомість намагатиметься довести, що гольова феєрія першого матчу не була випадковою і вже в цьому турі закріпитись на лідируючих позиціях.

Ворона - "Довбушівець" Печеніжин
Арбітр: Бекеша.
Свій перший далекий вояж в цьому турі здійснить дебютант першості команда «Довбушівець» з Печеніжина, яка завітає до села Ворона. З переїздом чемпіона області 2010 року команди «Карпати» Печеніжин до Коломиї, селище Печеніжин на якийсь час залишилось без футболу, та цього року сформовано команду для участі в першості району і як показав старт сезону, доволі боєздатну.

"Вікторія" Велика Кам'янка - ФК Угорники
Арбітр: Федоринчак.
Один з матчів, який можна назвати дебютним для обох команд, оскільки за останні роки команди з груп Південь і Захід не так часто мали змогу грати між собою. У Велику Кам’янку завітають Угорники, які нагадаємо в минулому турі в домашньому матчі розгромили команду Черемхова 4-0.

"Торфовик-Агро" Торговиця - "Нива" М.Кам’янка
Арбітр: Радзиняк.
Одна з четвірки кращих команд другої ліги минулого чемпіонату Торговиця приймає команду з Малої Кам'янки яка ставить на цей сезон перед собою максимальні завдання. Хто виявиться сильнішим ми дізнаємося вже завтра.

"Ювента" Л.Слобідка - Голосків
Арбітр: Івасютин.
Черговий матч міцних середняків першості, команд які в останні роки впевнено посідають місця в середині турнірної таблиці, але які здатні в будь-якому маті приголомшити суперника каскадом голів.

"Діброва" Годи-Добровідка - Ценява
Арбітр: Стефановський.
Годи-Добровідка в цьому турі прийматиме одного з головних претендентів на чемпіонство команду з Ценяви. Свої претензії на чемпіонство команда з Ценяви почала доводити вже в першому турі, завдавши нищівної поразки команді з Лісної Слобідки.

Інформацію взято з сайту Футбол Коломийщини.

Суддівські призначення надано головою асоціації футбольних арбітрів Коломийського району Дем’янюком О.М.
 

Теги: анонс, фк угорник, вікторія велика кам'янка, фк черемхів, фк хлібичин, ураган ворона, довбушівець печеніжин, торфовик-агро торговиця, ювента лісна слобіка, фк голосків, фк молодятин, нива джурків

Коментарі

Коментарі до даної новини відсутні.

Додати коментар

Для того, щоб додати коментар, вам потрібно ввійти на сайт.
Пошук
Тур
1
Тур 1, 19 серпня, 2018
Рогатин
0:1
Угорники
Тисмениця
0:1
Заболотів
Бовшів
0:1
Городенка
Коломия
2:6
Чорнолізці
Косів
4:0
Делятин
Болехів
2:0
Солотвин
19 серпня, 2018
Рогатин
5:1
Угорники
Тисмениця
3:2
Заболотів
Бовшів
3:0
Городенка
Коломия
:
Чорнолізці
Косів
6:0
Делятин
Болехів
2:3
Солотвин
Турнірна таблиця