Чемпіонат Коломийського району з футболу. Тур 17. Сезон 2014.

24 серпня, 2014

24 серпня, в День Незалежності України, ФК Угорники завітали до славного селища Печеніжин на матч 17 туру в чемпіонаті Коломийського району з футболу.

Юнацький склад зіграв внічию 1:1. Господарі виглядали краще, але й наша команда мала наприкінці матчу дві голові можливості, якими не скористалася.

Дорослі склади вийшли на матч з подвійною мотивацією. Господарі хотіли реваншу за поразку в першому колі, а наша команда при позитивному результаті збільшувала відрив від найближчого суперника, яким на той момент були саме футболісти Печеніжина. Не варто забувати, що раніше за Печеніжин виступали Кваснюк Михайло і Іванців Роман, які зараз захищають кольори нашої команди.

Протягом всього матчу не переставав дощ, який додавав непередбачуваності на полі. Саме завдяки дальнім пострілам Іванціва Максима, Фірсова Артура, Баюрчака Дмитра в перші декілька хвилин було створено безліч гольових моментів. Та м'яч вперто не хотів перетинати лінію воріт суперника. Наднадійна гра голкіпера господарів і доля везіння дозволяла Печеніжину перші двадцять хвилин зберегти ворота "сухими".

Та все ж в середині першого тайму після штрафного у виконанні Іванціва Максима і подальшої масованої атаки ФК Угорники таки забили. Після дальнього пострілу Фірсова Артура, м'яч добив Хом'як Орест. Гол зараховано на Фірсова Артура. Ще раз в першому таймі відзначився Іванців Максим після сольного проходу по лівому фланзі.

В другому таймі наша команда не збавляла обертів, показала хороший комбінаційний футбол і забила ще двічі. Відзначилися Дзісяк Михайло і Іванців Роман.

ФК Угорники грали в такому складі: Кудла Мафтій, Іванців Максим, Кваснюк Михайло, Хоміцький Любомир, Фірсов Артур, Хом'як Орест, Дзісяк Михайло, Максимів Назар, Кучер Дмитро, Баюрчак Дмитро, Скотар Василь, Іванців Роман, Гурак Володимир, Кінащук Андрій.

Результати матчів 17 туру.

Тур 17, 24 Серпня, 2014 Ю Д
ФК Дебеславці – "Нива" Мала Кам'янка 0:1 3:1
"Прут" Семаківці – "Спартак" Струпків 3:0 1:2
ФК Лісний Хлібичин – "Прут" Воскресинці 2:0 6:2
ФК Жукотин – "Карпати" Спас 1:1 3:2
ФК Матеївці – ФК Верхній Вербіж 0:8 2:3
"Довбушівець" Печеніжин – ФК Угорники 1:1 0:4

Наступний тур наша команда мала б провести в четвер, 28 серпня, але швидше за все матч з Дебеславцями буде перенесено на пізніший термін. А вже в неділю, 31 серпня ФК Угорники завітають в Матеївці. Бажаємо нашій команді хорошої гри і перемоги.

Теги: фк угорники, довбушівець печеніжин, іванців максим, фірсов артур, іванців роман, дзісяк михайло

Фото

Переглянути всі фото.

Коментарі

Коментарі до даної новини відсутні.

Додати коментар

Для того, щоб додати коментар, вам потрібно ввійти на сайт.
Пошук
Тур
1
Тур 1, 19 серпня, 2018
Рогатин
0:1
Угорники
Тисмениця
0:1
Заболотів
Бовшів
0:1
Городенка
Коломия
2:6
Чорнолізці
Косів
4:0
Делятин
Болехів
2:0
Солотвин
19 серпня, 2018
Рогатин
5:1
Угорники
Тисмениця
3:2
Заболотів
Бовшів
3:0
Городенка
Коломия
:
Чорнолізці
Косів
6:0
Делятин
Болехів
2:3
Солотвин
Турнірна таблиця