Чемпіонат Коломийського району з футболу. Тур 22. Сезон 2014.

21 вересня, 2014

В неділю, 21 вересня, завершилися матчі 22 туру в чемпіонаті Коломийського району з футболу. Наша команда прогнозовано перемогла аутсайдера чемпіонату - Карпати зі Спасу з рахунком 4:0. Гра проходила досить спокійно, без небезпечних моментів біля воріт ФК Угорники. Голи забивали Фірсов Артур, двічі Кучер Дмитро, Дзісяк Михайло.

ФК Угорники грали в такому складі: Кудла Мафтій, Іванців Максим, Злепко Петро, Хоміцький Любомир, Фірсов Артур, Хом'як Орест, Дзісяк Михайло, Максимів Назар, Кучер Дмитро, Баюрчак Дмитро, Скотар Василь, Іванців Роман, Гурак Володимир, Кондрат Михайло.

В цьому турі несподівано очки втратили наші конкуренти. Спартак з Струпкова не дограв матч в Малій Кам'янці. При рахунку 3:3 судді звели команди з поля. А Сокіл з Коршева звів в нічию домашній матч з Верхнім Вербіжем. Перемога нашої команди і осічки конкурентів дозволили піднятися на другу сходинку в турнірній таблиці. Але не варто збавляти оберти. В наступних матчах ФК Угорники зіграють зі всіма конкурентами - Струпковом, Жукотином, Коршевом. Також виїзд до непоступливої Малої Кам'янки і остання домашня гра в цьому сезоні з Верхнім Вербіжем.

Результати матчів 22 туру.

Тур 22, 21 Вересня, 2014 Ю Д
"Довбушівець" Печеніжин – ФК Дебеславці 2:1 0:1
"Нива" Мала Кам'янка – "Спартак" Струпків 1:1 КДК
"Прут" Воскресинці – ФК Жукотин 3:1 0:2
ФК Лісний Хлібичин – ФК Матеївці матч перенесено
"Сокіл" Коршів – ФК Верхній Вербіж 1:3 1:1
ФК Угорники – "Карпати" Спас 1:1 4:0

В наступному турі ФК Угорники завітають до Струпкова. Зважаючи на те, що минулого року матч не було завершено, а цього року в першому колі наша команда поступилася, є дуже велике бажання взяти реванш і довести свої амбіції на призові місця в цьому розіграші чемпіонату.  Запрошуємо наших палких вболівальників з Угорник і Отинії приїхати і підтримати нашу команду. Бажаємо хорошої гри футболістам і перемоги над непростим суперником.

Теги: фк угорники, карпати спас, фірсов артур, кучер дмитро, дзісяк михайло

Фото

Переглянути всі фото.

Коментарі

Коментарі до даної новини відсутні.

Додати коментар

Для того, щоб додати коментар, вам потрібно ввійти на сайт.
Пошук
Тур
1
Тур 1, 19 серпня, 2018
Рогатин
0:1
Угорники
Тисмениця
0:1
Заболотів
Бовшів
0:1
Городенка
Коломия
2:6
Чорнолізці
Косів
4:0
Делятин
Болехів
2:0
Солотвин
19 серпня, 2018
Рогатин
5:1
Угорники
Тисмениця
3:2
Заболотів
Бовшів
3:0
Городенка
Коломия
:
Чорнолізці
Косів
6:0
Делятин
Болехів
2:3
Солотвин
Турнірна таблиця