ФК Угорники - володар Суперкубку Коломийського району з футболу

8 травня, 2016

Суперкубок Коломийського району з футболу

ФК Угорники - "Метеор" Жукотин - 2:0

8 травня, смт. Печеніжин.

Головний арбітр: Горук Василь (смт. Печеніжин).

Асистенти арбітра: Бойчук Михайло (с. Рунгури), Макарчук  Володимир (с. Велика Кам'янка).

Склад команди ФК Угорники: Кудла Мафтій, Ольшанецький Богдан, Ольшанецький Олег, Бойків Андрій, Гурак Володимир, Шпільчак Сергій, Іванців Максим (к), Іванців Сергій, Щербина Василь, Качан Ярослав, Фірсов Артур. Запасні гравці: Іванців Роман, Дзісяк Михайло, Баюрчак Дмитро, Григорів Любомир, Кондрат Михайло, Марчук Ігор, Курдибанюк Віталій.

Склад команди "Метеор" Жукотин: Кріль Юрій, Андрієчко Олександр, Козоріз Степан, Мельничук Назар, Середюк Олег, Цюцяк Євген, Островський Денис, Антонюк Назар, Павлюк Олег, Івасютин Василь, Лютий Василь. Запасні гравці: Андрейчук Юрій, Ткачук Богдан, Козоріз Олег, Ткачук Андрій, Тироус Володимир, Івасютин Віктор, Саманів Сергій.

8 травня на стадіоні селища Печеніжин відбувся матч за звання володаря Суперкубку Коломийського району з футболу між командами ФК Угорники та "Метеор" Жукотин. Ще до початку матчу було зрозуміло, що це буде принципове протистояння. Саме жукотинські футболісти на стадії 1/4 минулого року вибили ФК Угорники з розіграшу Кубку і в підсумку стали минулорічними володарями. Також додавав інтриги той факт, що минулого року ігри чемпіонату між Угорниками і Жукотином були дуже "гарячими". Але забігаючи наперед, варто відзначити коректну поведінку футболістів на полі.

Суперкубок Коломийського району з футболу

Перед початком матчу гравців і вболівальників обидвох команд привітали голова Коломийського районної ради Роман Васильович Дячук і депутат обласної ради Дмитро Васильович Лащук та побажали безкомпромісної, чесної боротьби на полі.

Привітання Дячука Романа

Після привітань арбітри матчу вивели команди на поле і футболісти без розвідки розпочали будувати свої атаки. На перших хвилинах матчу було видно деяку невпевненість в діях чемпіона. Метеор на протязі перших п'яти-десяти хвилин мав хороші моменти біля воріт Мафтія Кудли. Але все повністю змінилося десь до 15 хвилини матчу, коли ФК Угорники взяли гру під свій контроль. Хороші переводи з флангу на фланг, пристрілки з далекої і середньої дистанції дали свої плоди. На 19 хвилині матчу Ярослав Качан скористався неузгодженістю жукотинських захисників і пробив в дальній кут. М'яч від стійки опинився в сітці воріт.

Після пропущеного голу ФК Угорники не збавляли обертів і на 22 хвилині Щербина Василь замкнув прострільну передачу Ярослава Качана. В першому таймі був забитий ще один гол в ворота Метеору, але відмінений через порушення правил.

В другому таймі ФК Угорники продовжували тиснути на ворота суперника і таки забили гол, проте асистент арбітра зафіксував положення поза грою. В підсумку гра завершилася перемогою минулорічного чемпіона над володарем Кубку.

Незважаючи на статус і градус поєдинку, вся гра пройшла в спортивній чесній боротьбі. Головний арбітр матчу показав тільки дві жовті картки на дві команди. Вболівальники поводили себе толерантно по відношенню до суперника і нестримно і палко підтримували свої команди.

Після нагородження всі залишилися задоволені тим святом, яке подарували команди на полі.

Відеонарізка з матчу

Оператор - Олексій Лиско.

ФК Угорники також щиро вдячні Дмитру Лащуку і працівникам стадіону за відмінну підготовку футбольного поля, своїм фанатам, які два тайми безупинно вболівали за футболістів, меценатам і спонсорам, які допомагають і підтримуюють команду.

Теги: фк угорники, метеор жукотин, суперкубок, качан ярослав, щербина василь

Фото

Переглянути всі фото.

Коментарі

Katso Печеніжин
10 травня, 2016 (19:38:58) · Katso Печеніжин

Один ВАШ сайт описав цю подію (це й не дуже дивно) А що ж Федерація району мовчить?

Katso Печеніжин
10 травня, 2016 (21:02:17) · Katso Печеніжин

А що, коменти у вас не можливо написати? А так хотілось Вас похвалити!!!

Katso Печеніжин
10 травня, 2016 (21:05:13) · Katso Печеніжин

Ой, вибачаюсь!!! Получилось!Команда, на даний час, просто СУПЕР, вам місити болото районне НЕ ГОДИТЬСЯ!!! Вперед на область! І по меньше голів Печеніжину в неділю!!!

Міша Дубей
10 травня, 2016 (21:27:33) · Міша Дубей

Дуже дякую за хороші слова про нашу команду!!! Але й в районі є ще що доказувати. Чемпіонат нашого району є одним з найсильніших і боротьба в ньому ще вся попереду. А область надіюся буде. Але все має йти поступово.

Додати коментар

Для того, щоб додати коментар, вам потрібно ввійти на сайт.
Пошук
Тур
1
Тур 1, 19 серпня, 2018
Рогатин
0:1
Угорники
Тисмениця
0:1
Заболотів
Бовшів
0:1
Городенка
Коломия
2:6
Чорнолізці
Косів
4:0
Делятин
Болехів
2:0
Солотвин
19 серпня, 2018
Рогатин
5:1
Угорники
Тисмениця
3:2
Заболотів
Бовшів
3:0
Городенка
Коломия
:
Чорнолізці
Косів
6:0
Делятин
Болехів
2:3
Солотвин
Турнірна таблиця