ФК Угорники мінімально поступилися команді "Тепловик-ДЮСШ-3"

26 березня, 2016

Товариський матч
26.03.2016 (субота)
Стадіон "Металіст" (м. Івано-Франківськ), 14:00
"Тепловик-ДЮСШ-3" (Івано-Франківськ) - ФК "Угорники" 1:0 (0:0)
Гол: Б. Оринчак.

Розминка перед матчем Тепловик-ДЮСШ-3 - ФК Угорники

ФК Угорники провели свій другий товариський матч. Але на відміну від попереднього суперника, сьогодні нашу команду екзаменував "Тепловик-ДЮСШ-3" - постійний учасник чемпіонату області з футболу.

Вихід команд на поле - Тепловик-ДЮСШ-3 - ФК Угорники

Перший тайм звітної зустрічі пройшов за мінімальної переваги підопічних Василя Яцурака. Та змарнувавши кілька хороших нагод, суперники пішли на перерву за нічийного рахунку - 0:0.

У другій половині зустрічі "Тепловик-ДЮСШ-3" продовжував діяти першим номером, та в завершальній стадії атаки "червоно-чорним" бракувало точності. В середині тайму Богдан Оринчак, вискочивши віч-на-віч з голкіпером, не залишив останньому жодного шансі - 1:0. Згодом той же Оринчак міг подвоїти рахунок, та його удар зі штрафного метрів прийняла на себе поперечка воріт гостей. В'язке поле "Металіста" давалося взнаки, тож у грі помітно впали швидкості. Особливо це стосується команди з Угорників, що цілий другий тайм оборонялась, нечасто "огризаючись" контратаками у відповідь.

Матч Тепловик-ДЮСШ-3 - ФК Угорники

У деяких моментах бажання команд перемогти зашкалювало, що виливалось у міні-сутички, апогеєм яких стало вилучення захисника гашої команди Ольшанецького Олега за навмисний удар нападника господарів Богдана Оринчака. У час, що залишався, суперники не зуміли змінити рахунок у грі - 1:0, мінімальна перемога господарів поля.

Наступну гру ФК Угорники проведуть в неділю, 27 березня, проти команди "Касова" Бовшів - учасника обласної першості. Початок матчу - 13:00.

Використано матеріали сайту sport.if.ua.

Теги: фк угорники, тепловик-дюсш-3

Коментарі

Коментарі до даної новини відсутні.

Додати коментар

Для того, щоб додати коментар, вам потрібно ввійти на сайт.
Пошук
Тур
1
Тур 1, 19 серпня, 2018
Рогатин
0:1
Угорники
Тисмениця
0:1
Заболотів
Бовшів
0:1
Городенка
Коломия
2:6
Чорнолізці
Косів
4:0
Делятин
Болехів
2:0
Солотвин
19 серпня, 2018
Рогатин
5:1
Угорники
Тисмениця
3:2
Заболотів
Бовшів
3:0
Городенка
Коломия
:
Чорнолізці
Косів
6:0
Делятин
Болехів
2:3
Солотвин
Турнірна таблиця