Футбольний турнір на Кубок газети Вільний Голос

4 червня, 2015

4 червня в с. Матеївцях прошов перший міжрайонний футбольний турнір на Кубок газети Вільний Голос - 2015. ФК Угорники були запрошені на турнір, як минулорічний срібний призер Чемпіонату Коломийського району з футболу. Також в турнірі взяли участь команди Колос (Чернятин) - чемпіон Городенківського району, ФК Вовки (Вовчківці) - чемпіон Снятинського району, Акула (Матеївці) - господарі змагань.

В першому півфінальному матчі команда з Чернятина тільки в серії післяматчевих пенальті зуміла переграти Акулу з Матеївців 3:2. Основний час 3:3.

В другому півфінальному матчі ФК Угорники перемогли Вовків з Вовчківців з рахунком 2:1. Голи забивали Фірсов Артур та Курдибанюк Віталій.

В матчі за третє місце Вовки перемогли Акулу з рахунком 3:1.

А в фінальному матчі наша команда грала з чернятинським Колосом. З рахунком 1:0 перемогли чернятинські футболісти, володарі суперкубка і чвертьфіналісти ліги чемпіонів області. Кубок чемпіонів капітану ФК Колос Василю Боднарчуку вручила головний редактор газети Вільний голос Валентина Близнюк. Команди ФК Угорники, ФК Вовки і Акула Матеївці вітали заступник голови Коломийської райради Михайло Угорський, голова Коломийської РДА Любомир Глушков. Спеціальний приз кращому гравцю турніру Дмитру Імангулову вручив організатор турніру Сергій Грудовий. Головний редактор газети Валентина Близнюк вручила також диплом голові федерації футболу Коломийського району, депутату обласної ради Петру Книшуку.

Петро Книшук подякував усім футболістам за участь турнірі, а також привітав журналістів Коломийщини, Снятинщини й Городенківщини з професійним святом.

Відео матчу можна переглянути за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=VrgN44zuPH4

Теги: турнір вільний голос, фк угорники, колос чернятин, фк вовки вовчківці, акула матеївці

Фото

Переглянути всі фото.

Коментарі

Коментарі до даної новини відсутні.

Додати коментар

Для того, щоб додати коментар, вам потрібно ввійти на сайт.
Пошук
Тур
1
Тур 1, 19 серпня, 2018
Рогатин
0:1
Угорники
Тисмениця
0:1
Заболотів
Бовшів
0:1
Городенка
Коломия
2:6
Чорнолізці
Косів
4:0
Делятин
Болехів
2:0
Солотвин
19 серпня, 2018
Рогатин
5:1
Угорники
Тисмениця
3:2
Заболотів
Бовшів
3:0
Городенка
Коломия
:
Чорнолізці
Косів
6:0
Делятин
Болехів
2:3
Солотвин
Турнірна таблиця