Газовик (Богородчани) - володар кубка області 2013

24 серпня, 2013

Сьогодні богородчанський "Газовик" на тулмацькому стадіоні "Колос" вперше в своїй історії став володарем Кубка області. У вирішальному поєдинки підопічні Олександра Микуляка досить впевнено переграли новачка обласних змагань ФК "Турка". Забитими голами за "газовиків" відзначилися Олег Вікарюк (дубль),  Барчук Роман, Мотуз Роман та Олександр Микуляк. Номінальні господарі поля зуміли відповісти лише влучним ударом Ростислава Дяківа.

ФК Турка - Газовик (Богородчани) - 1:5
Фінал Кубка області 2013 року. Тлумач, стадіон "Колос"
24 серпня 2013 року, 16:00.
Арбітр: Олег Музика (Рогатин)
Асистенти: Луцький Володимир, Колюшко Максим
4-й арбітр: Салаш Іван
Інспектор: Вовкович Богдан.
Делегат: Волосянко Олег.
Голи: Дяків - Вікарюк (дубль), Барчук Р., Мотуз, Микуляк.

Дива не сталося. Богородчанський "Газовик" протягом всієї гри контролював перебіг подій на полі. Цілком логічно, що саме команда Олександра Микуляка здобула трофей. Та про все по порядку.
З перших хвилин гри м'яч під свій контроль взяли "газовики". Відчувалось, що турківчанам буде складно грати на рівних із більш досвідченим суперником. Досить швидко богородчанці рахунок відкрили завдяки влучному удару Олега Вікарюка. Після цього команда не зменшувала тиск, створюючи гольові моменти. Один із них реалізував Борчук Роман. Ще до перерви "Газовик" міг довести рахунок до розгромного.

А що "Турка"? Команда Піддубрівного старалася огризатися. Якщо не вдавалося пройти ближче до воріт, то півзахисники завдавали дальних ударів. Було декілька небезпечних проходів правим флангом із подальшим прострілом до штрафного майданчика. Загалом, оцінюючи весь поєдинок, ФК "Турка" сподобалась. Команда виявилась добре фізично підготованою до того, щоб на хороших швидкостях відіграти весь поєдинок. Якщо б ще вдавалось уникати необов'язкових помилок біля власних воріт, то рахунок мав би бути меншим.

Другий тайм, коли ше не всі вболівальники встигли повернутися на свої місця, розпочався із забитого гола. В першій же атаці, розігравши м'яч із центра поля, богородчанці збільшили свою перевагу. Свій другий м'яч в поєдинку забив Олег Вікарюк.

"Газовик" продовжував контролювати перебіг подій на полі, а ФК "Турка" час від часу намагалася створити небезпеку біля воріт суперника. Один із таких епізодів завершився влучним ударом Ростислава Дяківа - 1:3.

Практично одразу після цього Роман Мотуз відновив перевагу богородчанців в три м'ячі, пробивши головою після виконання кутового.

Наприкінці гри на поле тлумацького стадіон "Колос" вийшов і Олександр Микуляк. Саме граючий тренер "Газовик" поставив крапку в цьому матчі. Захисники "Турки" втратили м'яч у власній штрафній. Цим скористалися "червоні" та вивели Микуляка на ударну позицію. Олександр свій момент не змарнував, пробивши в дальний кут воріт - 1:5.

На цьому гру й завершили. Далі було привітання переможців та нагородження. Богородчанський "Газовик" здобуває свій перший трофей в 2013 році.

Фінал Кубка області. Газовик - ФК Турка

Фінал Кубка області. Газовик - ФК Турка

Фінал Кубка області. Газовик - ФК Турка

Фінал Кубка області. Газовик - ФК Турка

Використано матеріали та фото сайту sport.if.ua.

Теги: кубок івано-франківської області, фінал кубку, газовиик богородчани, фк турка, богородчани, турка, тлумач

Коментарі

Коментарі до даної новини відсутні.

Додати коментар

Для того, щоб додати коментар, вам потрібно ввійти на сайт.
Пошук
Тур
1
Тур 1, 19 серпня, 2018
Рогатин
0:1
Угорники
Тисмениця
0:1
Заболотів
Бовшів
0:1
Городенка
Коломия
2:6
Чорнолізці
Косів
4:0
Делятин
Болехів
2:0
Солотвин
19 серпня, 2018
Рогатин
5:1
Угорники
Тисмениця
3:2
Заболотів
Бовшів
3:0
Городенка
Коломия
:
Чорнолізці
Косів
6:0
Делятин
Болехів
2:3
Солотвин
Турнірна таблиця