Кубок чемпіонів міст і районів. 1/4 фіналу. Сезон 2016.

12 листопада, 2016

Кубок чемпіонів міст і районів. 1/4 фіналу

ФК Липівка - ФК Угорники

12 листопада, с. Липівка.

Головний арбітр: Паньків Тарас (м. Долина).

Асистенти арбітра: Побран Олег (м. Долина), Юрчишин Василь (м. Калуш).

Склад команди ФК Липівка: Курань Андрій, Чепіль Василь, Кривень Василь, Галушка Руслан, Ковальчук Олександр, Патрун Ігор, Кічула Іван, Костишин Ігор, Мирон Олег, Крохмалюк Володимир, Оліфер Володимир. Запасні гравці: Мирон Михайло, Блашків Анатолій, Савка Василь, Кривун Мар'ян, Антонів Ігор, Цимбалістий Олег, Чубатий Володимир.

Склад команди ФК Угорники: Кудла Мафтій, Ольшанецький Богдан, Ольшанецький Олег, Бойків Андрій, Шпільчак Сергій, Іванців Максим (к), Курдибанюк Віталій, Щербина Василь, Баюрчак Дмитро, Фірсов Артур, Кочай Богдан. Запасні гравці: Марчук Ігор, Хом'як Олег.

Голи: Крохмалюк Володимир (2, 79), Патрун Ігор (37) - Фірсов Артур (16, 88), Іванців Максим (52), Ольшанецький Богдан (89, 90+2).

Перед початком матчу стало зрозуміло, що гра буде дуже непростою. Поле в Липівці має нестандартні розміри і є дуже вузьким. А стан газону був в жахливому стані.

І поле відіграло дуже важливу роль. Але якщо для господарів грати було привично, то наші футболісти допускали дуже багато браку при передачах і ударах по воротах. І тому не дивно, що ФК Липівка зуміла вразити 3 рази ворота Кудли Мафтія.

Перший тайм команди завершили з рахунком 2:1 на користь господарів. В другому таймі вдалося відразу відігратися. Гол на рахунку Іванціва Максима. І після цього в наших футболістів було вдосталь моментів, щоб не тільки вийти вперед, але й оформити комфортну перемогу.

Проте на 79 хвилині через помилку бокового арбітра, який не зафіксував положення поза грою в кращого бомбардира Липівки - Крохмалюка Володимира призвела до пропущеного голу.

Часу для того, щоб відігратися залишалося дуже мало. Але ФК Угорники проявили неймовірну жагу до перемоги і з 88 по 90+2 хвилини зуміли тричі вразити ворота Липівки. Дублем відзначився Ольшанецький Богдан і ще один гол забив Фірсов Артур.

Матч так і закінчився з рахунком 5:3 на користь нашої команди. 5 забитих голів на полі суперника - це хороший показник перед матчем-відповіддю. Проте через складні погодні умови матчі-відповіді, які мали відбутися 13 листопада, перенесені на невизначений термін. Тому будемо надіятися, що ще цього року погода дозволить нашій команді оформити вихід в півфінал.

Інші результати 1/4 фіналу:

"Кремінь" (Пістинь) – "Сокіл" (Голинь) – 2:0
ФК "Тяпче" – "Обрій" (Чернятин) – 3:2
"Отрада" (Глибівка) – "Козацький Острів" (Чорнолізці) – 1:1

Теги: фк угорники, фк липівка, кубок чемпіонів міст і районів, фірсов артур, ольшанецький богдан, іванців максим

Коментарі

Коментарі до даної новини відсутні.

Додати коментар

Для того, щоб додати коментар, вам потрібно ввійти на сайт.
Пошук
Тур
1
Тур 1, 19 серпня, 2018
Рогатин
0:1
Угорники
Тисмениця
0:1
Заболотів
Бовшів
0:1
Городенка
Коломия
2:6
Чорнолізці
Косів
4:0
Делятин
Болехів
2:0
Солотвин
19 серпня, 2018
Рогатин
5:1
Угорники
Тисмениця
3:2
Заболотів
Бовшів
3:0
Городенка
Коломия
:
Чорнолізці
Косів
6:0
Делятин
Болехів
2:3
Солотвин
Турнірна таблиця