Кубок чемпіонів міст і районів. Тур 1. Сезон 2016.

22 жовтня, 2016

Кубок чемпіонів міст і районів. 1 тур

"Козацький острів" Чорнолізці - ФК Угорники

22 жовтня, с. Чорнолізці

Головний арбітр: Остапчук Роман (м. Івано-Франківськ).

Асистенти арбітра: Дідушицький Ігор (м. Івано-Франківськ), Острижнюк Мирон (Тлумацький район).

Склад команди "Козацький острів" Чорнолізці: Назарук Михайло, Ткаченко Петро, Нагірний Ігор, Бутковський Тарас, Прокоп Володимир, Федорюк Володимир, Галка Роман, Солоненко Андрій, Осипів Володимир, Василько Анатолій, Гаврон Тарас. Запасні гравці: Василів Тарас, Андрейчук Ігор, Рабко Тарас, Кода Ігор, Костриця Михайло, Гайдейчук Михайло, Моголівський Зіновій.

Склад команди ФК Угорники: Кудла Мафтій, Ольшанецький Богдан, Ольшанецький Олег, Бойків Андрій, Кочай Богдан, Шпільчак Сергій, Іванців Максим (к), Курдибанюк Віталій, Щербина Василь, Баюрчак Дмитро, Фірсов Артур. Запасні гравці: Марчук Ігор, Хом'як Олег, Кваснюк Михайло, Кочай Богдан.

Голи: Федорюк Володимир (13) - Ольшанецький Олег (16).

Свій перший матч ФК Угорники в Кубку чемпіонів міст і районів проводили на виїзді в Чорнолізцях з непростим суперником - минулорічним володарем трофею. Ще до гри в нашої команди виникли проблеми зі складом. Гравці основного складу Іванців Роман та Гурак Володимир не зможуть допомогти команді в цьому турнірі. Проте до команди долучився минулоріний капітан Кваснюк Михайло, відновлюється Качан Ярослав, залучили з юнацького складу Хом'яка Олега.

Матч розпочався з декількох небезпечних атак нашої команди. І вже до десятої хвилини декілька хороших нагод втратили наші футболісти. Але навіть за тотальної переваги в перші хвилини, ФК Угорники пропустили першими. На 13 хвилині "Козацький острів" скористався обрізкою і в контратаці Федорюк Володимир забив перший гол. Проте наші футболісти вже через 3 хвилини зуміли зрівняти рахунок. Після кутового відзначився Ольшанецький Олег.

В другому таймі Чорнолізці зуміли вирівняти гру. Кожна команда грала так, як позволяв суперник і поле, яке було дуже в'язким. Хороші нагоди відзначити мав Фірсов Артур, але матч так і завершився нічиєю.

В іншому матчі нашої групи ФК Прибилів в гостях переміг "Підгір'я" з Назавизова.

Наступний матч наша команда зіграє завтра, 23 жовтня, в Тлумачі з чемпіоном Тлумацького району - командою ФК Прибилів. Запрошуємо вболівальників підтримати нашу команду.

Теги: фк угорники, фк козацький острів, кубок чемпіонів міст і районів, ольшанецький олег

Фото

Переглянути всі фото.

Коментарі

Коментарі до даної новини відсутні.

Додати коментар

Для того, щоб додати коментар, вам потрібно ввійти на сайт.
Пошук
Тур
1
Тур 1, 19 серпня, 2018
Рогатин
0:1
Угорники
Тисмениця
0:1
Заболотів
Бовшів
0:1
Городенка
Коломия
2:6
Чорнолізці
Косів
4:0
Делятин
Болехів
2:0
Солотвин
19 серпня, 2018
Рогатин
5:1
Угорники
Тисмениця
3:2
Заболотів
Бовшів
3:0
Городенка
Коломия
:
Чорнолізці
Косів
6:0
Делятин
Болехів
2:3
Солотвин
Турнірна таблиця