Кубок чемпіонів міст і районів. Тур 2. Сезон 2015.

1 листопада, 2015

Сьогодні відбулись матчі другого туру групового етапу розіграшу Кубка чемпіонів міст та районів Івано-Франківської області з футболу в групі А. ФК Угорники в гостях зустрічалися з чемпіоном Городенківського району - ФК Рашковом. На матч наша команда прибула рівно о 14:00. Тому без рівноцінної розминки футболісти вийшли на поле. З перших хвилин ФК Угорники заволоділи ініціативою і декілька раз небезпечно пробивали по воротах суперника. Але в першому таймі глядачі так і не побачили забитого гола.

А от декілька хвилин на початку другого тайму слід віднести в актив Рашкову. Їхні футболісти більше контролювали м'яч і тільки впевнена гра нашого голкіпера не дозволила повести господарям в рахунку. А десь в середині другого тайму наша команда нарешті забила. Відзначився Качан Ярослав зі штрафного. Після цього дуже хороші моменти втратили Фірсов Артур, Дзісяк Михайло, Качан Ярослав. Вдруге за нашу команду відзначився кращий бомбардир - Фірсов Артур. Комфортну перевагу ФК Угорники зберегли до кінця матчу.

ФК Угорники грали в такому складі: Кудла Мафтій, Ольшанецький Олег, Кваснюк Михайло, Дзісяк Михайло, Гурак Володимир, Баюрчак Дмитро, Шпільчак Сергій, Качан Ярослав, Курдибанюк Віталій, Данищук Євген, Фірсов Артур. Голами відзначилися Курдибанюк Віталій, Гурак Володимир, Фірсов Артур. На заміну виходили Кондрат Михайло, Нестерук Дмитро, Хоміцький Любомир, Іванців Роман.

Варто також відзначити неймовірну, фантастичну підтримку наших вболівальників, які протягом двох таймів гнали команду вперед. Велика подяка їм за це.

Вболівальники ФК Угорники

В іншому матчі нашої групи Вовки з Вовчківців поступилися з рахунком 2:1 Креміню з Пістині.

Турнірна таблиця після другого туру:

Місце Команда I В Н П М +/- O
1 2 2 0 0 5:1 +4 6
2 2 1 0 1 3:4 -1 3
3 2 1 0 1 2:3 -1 3
4 2 0 0 2 2:4 -2 0


В суботу, 7 листопада, ФК Угорники примайтимуть команду "Вовки" Вовчківці. Запрошуємо вболівальників прийти і підтримати нашу команду.

Теги: фк угорники, фк рашків, кубок чемпіонів міст і районів, качан ярослав, фірсов артур

Фото

Переглянути всі фото.

Коментарі

Коментарі до даної новини відсутні.

Додати коментар

Для того, щоб додати коментар, вам потрібно ввійти на сайт.
Пошук
Тур
1
Тур 1, 19 серпня, 2018
Рогатин
0:1
Угорники
Тисмениця
0:1
Заболотів
Бовшів
0:1
Городенка
Коломия
2:6
Чорнолізці
Косів
4:0
Делятин
Болехів
2:0
Солотвин
19 серпня, 2018
Рогатин
5:1
Угорники
Тисмениця
3:2
Заболотів
Бовшів
3:0
Городенка
Коломия
:
Чорнолізці
Косів
6:0
Делятин
Болехів
2:3
Солотвин
Турнірна таблиця