Кубок чемпіонів міст і районів. Тур 3-4. Сезон 2015.

8 листопада, 2015

7-8 листопада відбулися матчі 3 і 4 туру групового етапу розіграшу Кубка чемпіонів міст та районів Івано-Франківської області з футболу в групі А. ФК Угорники за ці два ігрові дні набрали тільки 2 очки. Але якщо в суботньому поєдинку нічия була рівнозначна поразці, то в неділю здобутий один заліковий бал можна однозначно записати в актив.

Суботня гра проти чемпіона Снятинського району видалася напруженою і емоційною. Перший тайм не виявив переможця. А вже на початку другого тайму гол Артура Фірсова, а пізніше Романа Іванціва забезпечили здавалося б комфортну перевагу. За 15 хвилин до кінця гри послідували заміни і через деяку розслабленість і самовпевненість ФК Угорники спочатку пропустили перший гол, а під кінець гри і другий. Варто зауважити, що суперники забивали свої голи граючи у меншості. Ця нічия була дуже повчальною і позитивною в плані підготовки до гри в Пістині.

В недільному матчі ФК Угорники грали проти команди, яка прагнула реабілітуватися за поразку в першому колі. Позначилася відсутність в центрі поля Шпільчака Сергія, через що не вдавалося зв'язати декілька передач. Пістинські футболісти поступово наближалися до наших воріт і в одному з епізодів м'яч влучив у руку захиснику Олегу Ольшанецькому. Суддя призначив одинадцятиметровий удар, який успішно відбив наш голкіпер Мафтій Кудла. А в другому таймі господарі ще більше почали атакувати і дві непотрібні жовті картки для капітана Михайла Кваснюка перетворилися на червону. Хоча варто зазначити, що і наші футболісти мали непогані шанси, граючи на контратаках. В підсумку нічия, яка задовільнила нашу команду.

Турнірна таблиця після 4 туру:

Місце Команда I В Н П М +/- O
1 4 2 2 0 7:3 +4 8
2 4 2 1 1 5:4 +1 7
3 4 1 1 2 6:6 0 4
4 4 1 0 3 2:7 -5 3


В суботу, 14 листопада, ФК Угорники примайтимуть команду ФК Рашків. Перемога в цьому матчі гарантуватиме вихід у наступну стадію змагань. Запрошуємо вболівальників прийти і підтримати нашу команду в важливому матчі.

Теги: фк угорники, вовки вовчківці, кремінь пістинь кубок чемпіонів міст і районів

Фото

Переглянути всі фото.

Коментарі

Коментарі до даної новини відсутні.

Додати коментар

Для того, щоб додати коментар, вам потрібно ввійти на сайт.
Пошук
Тур
1
Тур 1, 19 серпня, 2018
Рогатин
0:1
Угорники
Тисмениця
0:1
Заболотів
Бовшів
0:1
Городенка
Коломия
2:6
Чорнолізці
Косів
4:0
Делятин
Болехів
2:0
Солотвин
19 серпня, 2018
Рогатин
5:1
Угорники
Тисмениця
3:2
Заболотів
Бовшів
3:0
Городенка
Коломия
:
Чорнолізці
Косів
6:0
Делятин
Болехів
2:3
Солотвин
Турнірна таблиця