Кубок чемпіонів міст і районів. Тур 5-6. Сезон 2016.

6 листопада, 2016

Кубок чемпіонів міст і районів. 5 тур

ФК Угорники - ФК Прибилів

5 листопада, смт. Отинія.

Головний арбітр: Остапчук Роман (м. Івано-Франківськ).

Асистенти арбітра: Будункевич Мар'ян (м. Івано-Франківськ), Попух Михайло (м. Тисмениця).

Склад команди ФК Угорники: Кудла Мафтій, Ольшанецький Богдан, Ольшанецький Олег, Бойків Андрій, Шпільчак Сергій, Іванців Максим (к), Курдибанюк Віталій, Щербина Василь, Баюрчак Дмитро, Фірсов Артур, Кочай Богдан. Запасні гравці: Марчук Ігор, Хом'як Олег.

Склад команди ФК Прибилів: Вінтонюк Андрій, Вінтонюк Юрій, Кутняк Ігор, Федорчук Володимир, Яцюк Михайло, Федорчук Андрій, Романюк Анатолій, Стельмащук Артур, Танасюк Іван, Процак Іван, Яцюк Володимир. Запасні гравці: Борецький Андрій, Подвітецький Олександр, Процак Руслан, Яцик Степан.

Голи: Фірсов Артур (17,57), Курдибанюк Віталій (42,56), Іванців Максим (66).

Попередження: Кутник Ігор (16), Стельмащук Артур (67), Федорчук Володимир (87).

Епізод з гри ФК Угорники - ФК Прибилів

Зважаючи на те, що ФК Угорники зуміли декласувати суперника в гостях з рахунком 7:0, домашня гра мала тільки підтвердити статус фаворита в цьому протистоянні. В перші хвилини футболістам ФК Приболова вдавалося організовано стримувати атаки нашої команди. Проте гол назрівав і на 17 хвилині матчу Фірсову Артуру вдалося відзначитися перший раз в матчі. До перерви зумів забити Курдибанюк Віталій. Друга половина матчу пройшла за ігрової переваги нашої команди. Дубль на свій рахунок записав Фірсов Артур і Курбибанюк Віталій. Ще один гол на рахунку Іванціва Максима. І тільки під кінець матчу ФК Прибилів відквитав один м'яч. В іншому матчі нашої групи ФК "Козацький острів" взяв переконливий реванш в "Підгір'я" з Назавизова з рахунком 8:1.

Кубок чемпіонів міст і районів. 6 тур

ФК Угорники - ФК "Козацький острів"

6 листопада, смт. Отинія.

Головний арбітр: Юзик Віктор (м. Івано-Франківськ).

Асистенти арбітра: Мацько Дмитро (м. Івано-Франківськ), Мазур Василь (м. Івано-Франківськ).

Склад команди ФК Угорники: Кудла Мафтій, Хом'як Олег, Ольшанецький Олег, Бойків Андрій, Шпільчак Сергій, Іванців Максим (к), Курдибанюк Віталій, Щербина Василь, Баюрчак Дмитро, Фірсов Артур, Кочай Богдан. Запасні гравці: Марчук Ігор, Ольшанецький Богдан.

Склад команди ФК "Козацький острів": Кода Ігор, Прокоп Володимир, Галка Роман, Ткаченко Петро, Атаманюк Юрій, Гаврон Тарас, Федорюк Володимир, Василько Анатолій, Бутковський Тарас, Моголівський Зеновій, Солоненко Андрій. Запасні гравці: Гладун Остап, Осипів Володимир, Василів Тарас, Нагірний Ігор.

Голи: Щербина Василь (4,90+1), Курдибанюк Віталій (67).

Епізод з матчу ФК Угорники - ФК Козацький острів

Недільна гра з командою ФК "Козацький острів" мала вирішити хто з команд займе перше місце в групі, а хто задовільниться другим. Після суботнього матчу через травму на лавці запасних залишився Ольшанецький Богдан. Місце в центрі захисту зайняв Кочай Богдан. Команди розпочали аналогічно, як і в першій грі, що проходила в Чорнолізцях. ФК Угорники проводили атаку за атакою, а футболісти "Козацького острова" вміло контратакували. Але якщо в Чорнолізцях відзначитися відразу не вдалося, то в домашній грі Щербина Василь вже на 4 хвилині відкрив рахунок в матчі. В другому таймі за аналогічної гри вдалося відзначитися красивим ударом Курдибанюку Віталію, а крапку в матчі поставив активний Щербина Василь, який записав на свій рахунок дубль.

Груповий етап Кубку чемпіонів міст і районів ФК Угорники завершили на першому місці.

Місце Команда I В Н П М +/- O
1 6 5 1 0 28:3 +25 16
2 6 3 1 2 15:8 +7 10
3 6 2 0 4 11:22 -11 6
4 6 1 0 5 7:28 -21 3

За 6 матчів забито 28 голів і пропущено 3. Загалом наша команда показала один з найкращих результатів в групах.

А вже у вівторок, 8 листопада, о 14:00 в офісі Івано-Франківської обласної федерації футболу відбудеться засідання Комітету з проведення змагань, на якому пройде процедура жеребкування стадії 1/4 фіналу турніру. Побажаємо нашій команді вдалого жеребу і результативної гри в наступній стадії змагань.

Теги: фк угорники, підгіря назавизів, фк козацький острів, кубок чемпіонів міст і районів

Фото

Переглянути всі фото.

Коментарі

Коментарі до даної новини відсутні.

Додати коментар

Для того, щоб додати коментар, вам потрібно ввійти на сайт.
Пошук
Тур
1
Тур 1, 19 серпня, 2018
Рогатин
0:1
Угорники
Тисмениця
0:1
Заболотів
Бовшів
0:1
Городенка
Коломия
2:6
Чорнолізці
Косів
4:0
Делятин
Болехів
2:0
Солотвин
19 серпня, 2018
Рогатин
5:1
Угорники
Тисмениця
3:2
Заболотів
Бовшів
3:0
Городенка
Коломия
:
Чорнолізці
Косів
6:0
Делятин
Болехів
2:3
Солотвин
Турнірна таблиця