"Метеор" Жукотин - Володар кубку Коломийського району з футболу

11 вересня, 2017

Вчора на святі футболу в Угорниках визначились володарі Кубку району з футболу.

Першими визначати сильнішого вийшли юнацькі склади команд "Прометей" Матеївці та "Метеор" Жукотин. З перших хвилин команди продемострували динамічний та доволі відкритий футбол. Перша половина матчу пройшла в рівній боротьбі, а от в другому таймі незначною перевагою володіли номінальні гості, проте в основний час виявити сильнішого не вдалось. В додатковий час командам теж не вдалось забити бодай гол, тож сильнішого виявляли в серії післяматчевих одинадцятиметрових ударів. В даному компоненті гри більш влучнішими були гравці "Метеора" 2-4 підсумковий рахунок.

З рук начальника відділу молоді та спорту Коломийської РДА Дем'янюка Олега та сільського голови Угорників Савчука Олега команди одержали жадані нагороди. Також Тарантюка Максима визнано кращим гравцем матчу.

Далі на газон вийшли дорослі склади команд Голоскова та Жукотина.

І вже на старті гри за гру рукою у карному майданчику захисника команди Голосків було призначено одинадцятиметрой удар, який вдало реалізував Тироус Віктор. Надалі на полі точилась запекла боротьба продовж всього матчу і лише перед самим завершенням гравцям "Метеора" вдалось покласти остаточку крапку. 0-2 підсумковий рахунок зустрічі.

Одразу по завершенні матчу відбулось урочисте вшанування учасників, першими нагороди з рук голови федерації футболу Коломийського району одержали фіналісти кубку команда Голосків. Далі відзначили кращого гравця матчу, яким став голкіпер Голоскова Боднар Михайло. І останніми звісно вшановували переможців команду "Метеор" Жукотин, для якої даний трофей став 5-м кубком в історії даного колективу.

Також слід відзначити кваліфікований арбітраж бригади арбітрів Турянського Віталія Турянського Андрія Стефановського Михайла на спостерігача арбітражу Тимофійчука Михайла.

Джерело - fosk-ffkr.if.ua

Теги: фінал кубку 2017, фк матеївці, метеор жукотин, фк голосків

Фото

Переглянути всі фото.

Коментарі

Коментарі до даної новини відсутні.

Додати коментар

Для того, щоб додати коментар, вам потрібно ввійти на сайт.
Пошук
Тур
1
Тур 1, 19 серпня, 2018
Рогатин
0:1
Угорники
Тисмениця
0:1
Заболотів
Бовшів
0:1
Городенка
Коломия
2:6
Чорнолізці
Косів
4:0
Делятин
Болехів
2:0
Солотвин
19 серпня, 2018
Рогатин
5:1
Угорники
Тисмениця
3:2
Заболотів
Бовшів
3:0
Городенка
Коломия
:
Чорнолізці
Косів
6:0
Делятин
Болехів
2:3
Солотвин
Турнірна таблиця