Міжрайонний футзальний чемпіонат Прикарпаття (2013-2014): 8 ігровий день

30 листопада, 2013

Розпочались змагання в найсильнішому дивізіоні міжрайонного чемпіонату Прикарпаття з футзалу сезону 2013-2014 років. Як не прикро, але на старт не вийшли дебютанти "Суперліги" та учасники вищої ліги області з футзалу команда Городенки. Як повідомили представники команди, даний крок був вимушеним через фінансові труднощі участі одразу у двох турнірах. Долю складу учасників буде вирішено у вівторок о 10-00 в приміщенні ФОСК "Прикарпаття", де відбудеться нарада з представниками команд.

Першими на майданчик вийшли футзалісти Турки та Казки, і вже з перших хвилин було помітно деяку невпевненість в діях гравців обох команд, давалось взнаки мабуть хвилювання оскільки це був перший матч команд після переходу з футбольних полів до спортзалу. Команди доволі швидко обмінялись голами, але на перерву команди пішли при рахунку 1:2 на користь Казки, проте в другому таймі команді з Турки вдалось переломити хід зустрічі, в першу чергу за рахунок більшого бажання і перемогти.

Далі на майданчик вийшли команди Дебеславців та Жукотина. Для команди з Деславців це теж був перший матч після завершення футбольного чемпіонату, в Жукотина ж в цьому плані була перевага, адже основну четвірку в них складають гравці, які грають за провідні команди вищої ліги області, а саме: Подолюк Ігор, Перепічка Олег, Волошинович Ростислав, Ковцун Микола, останній доречі ще минулого сезону виступав саме за Дебеславці.

В третьому матчі ігрового дня зійшлись команди Сопів і Корнич, останні до речі з поточного сезону змінили звичну офіційну назву «Корнич» на «Піцерія Сан-Марко». Дана гра виявилась самою видовищною, як по якості гри так і по градусу боротьби на полі, який подекуди виходив за допустимі рамки. На відміну від перших матчів, командам не потрібний був час на адаптацію до переходу у зал, оскільки на полі були рівні колективи і основу їх складають гравці які регулярно виступають в обласній футзальній першості. В складі Сопова це основна четвірки команди ФОСК «Прикарпаття»: Олійник Андрій, Свірідов Микола, Страховський Сергій, Филипів Андрій. В Корничі - Уграк Руслан, Гаврилюк Роман, Януш Орест, Мельничук Віталій, Марчак Ярослав. Гравці "Сан-Марко" першими відкрили рахунок, відзначився лідер команди Руслан Уграк. Перший тайм завершився з мінімальною перевагою "Сан-Марко", в другому таймі після непорозуміння захисника та воротаря, Роман Гаврилюк подвоїв перевагу своєї команди, Сопів спромігся відквитати один м’яч та цього виявилось недостатньо, а в кінцівці зустрічі Орест Януш забив переможний гол, який і підвів риску в цьому протистоянні. Зважаючи на баталії в цій грі, матч відповідь обіцяє бути не менш напруженим.

Матч між Казкою та Жукотином виявився прогнозованим, в перших через банальну відсутність замін доволі швидко почала даватись в знаки втома, а Жукотин в свою чергу з таким підбором виконавців без сумніву ставить перед собою завдання поборотись за призи. Долю цього матчу як і попереднього вирішили ті ж гравці.

П’ятий матч дня виявився найрезультативнішим, команди на двох забили 9 голів. Краще в цьому компоненті проявили себе гравці Турки, які доволі впевнено провели матч. Дебеславці поки що шукають свою гру, а зважаючи на довгу дистанцію ми без сумніву ще побачимо голи і перемоги у виконанні цієї команди.

Кульмінацією вечора стала гра Отинії і "Сан-Марко". Отинія цього року також приймає участь в обласному чемпіонаті, проте поки що не досить вдало. В міжрайонному чемпіонаті навпроти старт команди можна назвати доволі вдалим, адже вони не просто змогли нав’язати боротьбу одному з фаворитів, але й були доволі близькі до перемоги. Наприкінці першого тайму точний постріл Сергія Іванціва вивів Отинію вперед. В другому отинійці вдало оборонялись і навіть мали вбивчу нагоду подвоїти рахунок, проте м’яч від перекладини потрапив на лінію воріт і вилетів у поле, і як часто буває у футболі спрацювало неписане правило "не забиваєш ти - забивають тобі". Вже в наступній атаці Януш зрівняв рахунок. Кінцівка виявилась напруженою, але голів більше глядачі не побачили.

Результати. Суперліга.

30 Листопада, 2013  
Дебеславці – Жукотин 1:5
Сопів – Корнич 1:3
Казка – Жукотин 0:4
Турка – Дебеславці 7:2
Турка – Казка 4:3
Отинія – Корнич 1:1

 

Турнірна таблиця. Суперліга.

# Команда I В Н П М Р O
1 Жукотин 2 2 0 0 9:1 +8 6
2 Турка 2 2 0 0 11:5 +6 6
3 Корнич 2 1 1 0 4:2 +2 4
4 Отинія 1 0 1 0 1:1 0 1
5 Городенка 0 0 0 0 0:0 0 0
6 Кремінь (Пістинь) 0 0 0 0 0:0 0 0
7 Джокер (Заболотів) 0 0 0 0 0:0 0 0
8 Сопів 1 0 0 1 1:3 -2 0
9 Казка 2 0 0 2 3:8 -5 0
10 Дебеславці 2 0 0 2 3:12 -9 0

 

Використано матеріали сайту fosk-ffkr.if.ua.

Теги: футзал, міжрайонний чемпіонат прикарпаття

Коментарі

Коментарі до даної новини відсутні.

Додати коментар

Для того, щоб додати коментар, вам потрібно ввійти на сайт.
Пошук
Тур
1
Тур 1, 19 серпня, 2018
Рогатин
0:1
Угорники
Тисмениця
0:1
Заболотів
Бовшів
0:1
Городенка
Коломия
2:6
Чорнолізці
Косів
4:0
Делятин
Болехів
2:0
Солотвин
19 серпня, 2018
Рогатин
5:1
Угорники
Тисмениця
3:2
Заболотів
Бовшів
3:0
Городенка
Коломия
:
Чорнолізці
Косів
6:0
Делятин
Болехів
2:3
Солотвин
Турнірна таблиця