"Прут" Семаківці - Володар Кубку Коломийського району - 2014

27 липня, 2014

В неділю 27 липня відбувся фінальний матч цьогорічного розіграшу Кубку Коломийського району. На трибунах стадіону села Воскресинці зібралось багато вболівальників, які очікували на визначення володаря Кубку.

Приємно зазначити, що подивитись фінал приїхало досить багато вболівальників не лише з Семаківців та Печеніжина, але й з усього району.

На свято завітали перший заступник голови Івано-Франківської обласної ради Олександр Левицький, голова районної ради Богдан Болюк, голова федерації футболу Коломийського району Петро Книшук, директор ФОСК «Прикарпаття», заступник голови Івано-Франківської обласної федерації футболу Василь Буджак.

Шлях команд до фіналу був різним. Якщо "Довбушівець" на своєму шляху обіграв міцних середнячків чемпіонату та першості: Л.Слобідку, Угорники, В.Кам'янка та Матеївці то "Прут" здолав чи не всіх лідерів районних змагань останніх років, а саме: Жукотин, Коршів та Струпків, останні доречі були чинними володарами Кубку.

Обслуговувати фінальний матч доручили бригаді арбітрів в такому складі: головний арбітр матчу - Турянський Віталій, асистенти Дутчак Олег та Стефановський Михайло, резервний арбітр Турянський Євген. Останньому доречі було приділено чимало уваги та вітань з нагоди його 65 річчя.

Як і годиться в матчам такого рівня команди показали пристойну гру, в якій вирували емоції, пристрасті та без компромісна боротьба. Жодна з команд не хотіла поступатись, напевно саме поту визначити переможця в основний час так і не вдалось. В додатковий час давалась в знаки втома, проте за 10 хвилин до завершення футболістам "Пруту" вдалась результативна атака, яку завершив точним ударом Роман Ясюнас. "Довбушівець" спробував перевести матч в серії післяматчевих одинадцятиметрових ударів, та семаківські футболісти змогли відстояти мінімальну перевагу.

Одразу по завершенню поєдинку відбулася урочиста церемонія нагородження.

Нового володаря кубка привітали перший заступник голови Івано-Франківської обласної ради Олександр Левицький та голова районної федерації футболу Петро Книшук. З рук керівника районного футболу капітану команди «Прут» Ярославу Пустовару було вручено кубок та грамоту. Також було відзначено арбітрів, які обслуговували цей матч.

Використано матеріали сайту fosk-ffkr.if.ua.

Відео - Телеканал НТК.

Теги: кубок коломийського району з футболу, прут семаківці, довбушівець печеніжин

Коментарі

Коментарі до даної новини відсутні.

Додати коментар

Для того, щоб додати коментар, вам потрібно ввійти на сайт.
Пошук
Тур
1
Тур 1, 19 серпня, 2018
Рогатин
0:1
Угорники
Тисмениця
0:1
Заболотів
Бовшів
0:1
Городенка
Коломия
2:6
Чорнолізці
Косів
4:0
Делятин
Болехів
2:0
Солотвин
19 серпня, 2018
Рогатин
5:1
Угорники
Тисмениця
3:2
Заболотів
Бовшів
3:0
Городенка
Коломия
:
Чорнолізці
Косів
6:0
Делятин
Болехів
2:3
Солотвин
Турнірна таблиця