"Спартак" Струпків - Володар Кубку Коломийського району - 2013

15 вересня, 2013

15 вересня на стадіоні «Колос» села Турка з нагоди Дня фізичної культури і спорту відбувся фінальний матч Кубку Коломийського району з футболу сезону 2013 року.

У фіналі цього року зустрілись, лідер чемпіонату "Спартак" Струпків і представник першості ФК Матеївці. Обидва колективи вже вигравали даний трофей в новітній історії, "Спартак" в чемпіонському сезоні 2011 року, а ФК Матеївці в 2005 та 2009 роках. На фінальному матчі були присутні керівники району, футбольні діячі і любителі футболу. Вболівальників на свято футболу завітало вдосталь, що свідчить про престижність даного турніру в районі.

Загалом на полі точилась рівна боротьба за невеликої переваги "Спартака", гравцям якого і вдалось першими відзначитись, провівши два м’ячі в середині першого тайму. В другому гравці з Матеївців намагались відновити паритет, та спромоглись лишень відквитати один м’яч в кінцівці зустрічі.

Спартак (Струпків)

Окремо хотілось відзначити бригаду арбітрів на чолі з Василем Горуком, яка продемонструвала належний рівень суддівства, гідний фіналу. В об’єктивності рішень головного арбітра могли сумніватись хіба, що вкрай затяті вболівальники. Належний рівень арбітражу відзначило і керівництво районної федерації футболу, окремо нагородивши суддівську бригаду медалями.

Використано матеріали сайту fosk-ffkr.if.ua.

Теги: кубок коломийського району з футболу, спартак струпків, фк матеївці

Коментарі

Коментарі до даної новини відсутні.

Додати коментар

Для того, щоб додати коментар, вам потрібно ввійти на сайт.
Пошук
Тур
1
Тур 1, 19 серпня, 2018
Рогатин
0:1
Угорники
Тисмениця
0:1
Заболотів
Бовшів
0:1
Городенка
Коломия
2:6
Чорнолізці
Косів
4:0
Делятин
Болехів
2:0
Солотвин
19 серпня, 2018
Рогатин
5:1
Угорники
Тисмениця
3:2
Заболотів
Бовшів
3:0
Городенка
Коломия
:
Чорнолізці
Косів
6:0
Делятин
Болехів
2:3
Солотвин
Турнірна таблиця