"Старт" Гвіздець - ФК Угорники (2017)

8 жовтня, 2017

Першість другої ліги Івано-Франківської області з футболу

"Старт" Гвіздець - ФК Угорники

8 жовтня, стадіон "Юність", смт. Гвіздець.

Головний арбітр: Остапчук Роман (м. Івано-Франківськ).

Асистенти арбітра: Шуляр Єдуард (м. Тлумач), Гулій Любомир (смт. Отинія).

Склад команди ФК Угорники: Марчук Ігор, Ольшанецький Богдан, Ольшанецький Олег, Бойків Андрій, Гурак Володимир, Бекеша Павло, Валько Олександр, Іванців Максим (к), Федорук Роман, Щербина Василь, Данищук Євген. Запасні гравці: Павлюк Назар, Курдибанюк Віталій, Шпільчак Сергій, Герега Володимир, Фірсов Артур, Моголівський Зіновій.

Склад команди "Старт" Гвіздець: Арбузов Сергій, Ясуник Василь, Слободян Василь, Кратік Андрій, Дербах Сергій, Холевчук Віталій, Лоюк Сергій, Лесюк Денис (к), Обух Андрій, Томашевський Віталій, Делейчук Юрій. Запасні гравці: Коновалик Сергій, Литовченко Володимир, Стражник Іван, Стефанюк Любомир.

Голи: Томашевський Віталій (16) - Бекеша Павло (21), Іванців Максим (57), Щербина Василь (60).

Попередження: Слободян Василь (50) - Федорук Роман (82).

Матч з Гвіздцем для нашої команди був першим в історії, незважаючи на те, що обидві команди з Коломийщини. Колись грізна гвіздецька футбольна дружина, яка з 2003 по 2005 рік тричі поспіль ставала чемпіоном області і неодноразово була призером, сьогодні бореться за виживання в другій обласній лізі. Тому брати свої залікові бали в Гвізці ФК Угорники були зобов'язані.

Почала наша команда дуже активно. Господарів на правому фланзі "тероризував" Щербина Василь, а на лівому Іванців Максим. Проте стартовий натиск не приніс бажаного результату. Більше того, ФК Угорники пропустили першими. Томашевський Віталій на 16 хвилині вдало виконав штрафний удар, з яким не впорався наш голкіпер.

Але такий розвиток подій ще більше активізував наших футболістів і вже через 5 хвилин після пропущеного м'яча Бекеша Павло зрівняв рахунок в матчі. Попри старання нашої атакуючої ланки перший тайм так і завершився з нічийним рахунком.

Другий тайм також почався з атак наших футболістів і спочатку на 57 хвилині капітан команди Іванців Максим виводить ФК Угорники вперед, а через 3 хвилини Щербина Василь закріплює перевагу нашої команди.

Загалом матч пройшов під контролем наших футболістів і якби більше фарту і майстерності, то рахунок мав бути розгромний.

В інших матчах 8 туру зафіксовано такі результати:

"Кремінь" Пістинь – "Покуття" Коломия 2:1
ФК Рогатин – "Нептун-Покуття" Заболотів 1:1
"Хутровик" Тисмениця – "Черемош" Верховина 4:3
"Медик-Лісівник" Солотвин – СФК Богородчани 1:1
"Старт" Гвіздець – ФК Угорники 1:3
"Касова" Бовшів – "Вовки" Вовчківці 6:2

ФК Угорники висловлюють вдячність вболівальникам за підтримку і запрошують на домашній матч з принциповим суперником "Кременем" з Пістині, який відбудеться 15 жовтня на нашому стадіоні. Початок матчів - 13:00 юнацький склад, 15:00 - дорослий склад.

Теги: фк угорники, старт гвіздець, першість області, щербина василь, іванців максим, бекеша павло

Фото

Переглянути всі фото.

Коментарі

Коментарі до даної новини відсутні.

Додати коментар

Для того, щоб додати коментар, вам потрібно ввійти на сайт.
Пошук
Тур
1
Тур 1, 19 серпня, 2018
Рогатин
0:1
Угорники
Тисмениця
0:1
Заболотів
Бовшів
0:1
Городенка
Коломия
2:6
Чорнолізці
Косів
4:0
Делятин
Болехів
2:0
Солотвин
19 серпня, 2018
Рогатин
5:1
Угорники
Тисмениця
3:2
Заболотів
Бовшів
3:0
Городенка
Коломия
:
Чорнолізці
Косів
6:0
Делятин
Болехів
2:3
Солотвин
Турнірна таблиця