Завершення футзального сезону 2012-2013 років

10 березня, 2013

10 березня в приміщенні ФОСК "Прикарпаття" відбулись завершальні матчі міжрайонного чемпіонату "Прикарпаття" з футзалу.

Перенесені матчі

Розпочався день з двох матчів команди "Казка", які за рішенням оргкомітету мали бути переграні. В обох матчах надвірнянці здобули перемоги. Спершу переконливо перегравши команду з Жукотина, а потім у впертій боротьбі здолали супротив міцного "Кременя" з Пістиня.

Друга ліга

Далі головними подіями були фінальні матчі другої ліги. В матчі за третє місце між командами ДЮСШ "Колос" та Коломиєю сильнішими виявились останні, які були влучнішими в серії післяматчевих одинадцятиметрових ударів. В матчі за золото вдаліше зіграли гравці з Заболотова, які переграли другу команду з Отинії. Таким чином до першої ліги на наступний сезон та призові місця посіли Коломия - перше, Отинія-2 та Коломия - друге та третє відповідно.

Вирішальні матчі Суперліги

"Джокер" Заболотів - Дебеславці 1-2

Основна частина ігрового дня розпочалась з матчу "Джокер" Заболотів - Дебеславці. Як виявилось згодом, цей матч став як одним з ключових, так і викликав чимало питань у радового вболівальника. Команди грали чітко з дотримуванням правила "Fair play". Одна команда не хотіла грати, друга не могла. Команді Дебеславців вдалось доволі швидко відкрити рахунок, хоча це було важко зробити, коли команда суперника відверто відбуває номер на полі. Хоча після перерви Заболотів і відігрався, це радше виглядало як випадковість, а вже за кілька хвилин багаточисельні неточні передачі і обрізи з боку Джокера дали свої плоди і команда з Дебеславців забила переможний гол. Таким чином всього один "бойовий" матч вніс суттєві корективи в розташування команд у верхній частині таблиці.

"Казка" - "Джокер" Заболотів 2-1

Та вже в наспутному матчі проти "Казки" гравців з Заболотова ніби підмінили, вони самовіддано йшли у відбір, боролись за кожен мяч подекуди не за правилами, але все ж грали, Залишається питання, що змусило "Джокер" один матч відверто проходити, а другий віддаватись на всі 100%. Та все ж в підсумку перемогла команда, яка більше на це заслуговувала.

Сопів - Гвіздець 4-2

Менш напруженим і суперечливим, хоча більш значущим був матч Сопова та Гвіздця, в якому Сопівчани остаточно оформили чемпіонство, переконливо перегравши опонентів.

"Кремінь" Пістинь - Дебеславці 1-1

Став вирішальним в боротьбі за другу сходинку. Вже з перших хвилин гравці Пістиня дали зрозуміти опонентам, що прохідною для них ця гра не буде, так як попередня. Чи не в кожній атаці біля воріт Дебеславців виникали небезпечні моменти, натомість Дебеславцям не вдавалось створити реальної небезпеки, мабуть були не готові, що сьогодні суперники вирішать таки грати проти них у футбол. Хвилини минали, а рахунок залишався незмінним, та за 20 секунд до завершення матчу кращий гравець протягом сезону в складі Дебеславців Ковцун Микола влучним ударом подарував команді нічию а разом з тим "заслужене" друге місце в чемпіонаті.

Сопів - "Казка" 3-4

В даному матчі вирішувалась доля третього місця, в разі перемоги на нього претендувала "Казка", при будь-якому іншому результаті бронзу здобували гравці Корнича. Матч складався не просто для гравців з Надвірної, поспупаючись по ходу матчу 0-2, їм вдалось змінити хід гри і здобути вольову перемогу 4-3, і разом з тим третє місце чемпіонату.

Підсумкові таблиці

Суперліга

Перша ліга

Друга ліга - група А

Друга ліга - група Б

Друга ліга - група В

Використано матеріали сайту fosk-ffkr.if.ua.

Теги: футзал, турнір з футзалу, міжрайонний чемпіонат прикарпаття, мфк коломия, мфк отинія-2, мфк дюсш колос, мфк джокер заболотів, мфк дебеславці, мфк сопів, мфк гвіздець, мфк кремінь пістинь

Коментарі

Коментарі до даної новини відсутні.

Додати коментар

Для того, щоб додати коментар, вам потрібно ввійти на сайт.
Пошук
Тур
1
Тур 1, 19 серпня, 2018
Рогатин
0:1
Угорники
Тисмениця
0:1
Заболотів
Бовшів
0:1
Городенка
Коломия
2:6
Чорнолізці
Косів
4:0
Делятин
Болехів
2:0
Солотвин
19 серпня, 2018
Рогатин
5:1
Угорники
Тисмениця
3:2
Заболотів
Бовшів
3:0
Городенка
Коломия
:
Чорнолізці
Косів
6:0
Делятин
Болехів
2:3
Солотвин
Турнірна таблиця